Sterkstrøm

Sterkstrøm

Sentrum Installasjon leverer elektroinstallasjoner til alle typer bygg. Våre satsingsområder er serviceoppdrag, styringssystemer og prosjektering til privat- og næringsmarkedet.

Vi er en totalleverandør, med bred erfaring innen alle typer sterkstrøm; lysutstyr, varmesystemer, varmepumper, ventilasjonssystemer og styringssystemer, bare for å nevne noen.

 

Serviceoppdrag

Sentrum Installasjon tar på seg både små og store serviceoppdrag både for privat og næring.
» Mer om serviceoppdrag...

Prosjektering

Prosjektering

Sentrum Installasjon har mange års erfaring innen rådgivning, prosjektering, installasjon, drift, vedlikehold og service, og tilbyr kompetanse gjennom hele prosjektgjennomføringen.
» Mer om prosjektering...

Installasjoner i boliger og leiligheter

Installasjoner i boliger og leiligheter

Sentrum Installasjon har lang erfaring med elektroinstallasjoner i boliger og leiligheter. Vi utfører alle typer installasjoner for nybygg og rehabilitering, serviceoppdrag og feilsøking.
» Mer om installasjoner i boliger og leiligheter...

Kontorinstallasjoner

Kontorinstallasjoner

Vi har gjennomført mange kontorinstallasjoner, noe som har gitt oss unik kompetanse for å samkjøre mot alle berørte faggrupper.
» Mer om kontorinstallasjoner...

Smarthus og styringssystemer

Smarthus og styringssytemer

Veldig mange norske bygg har i dag et for høyt energiutslipp og kan spare miljøet og seg selv for mange kroner ved å investere i et energistyringssystem.
» Mer om styringssystemer...